Stimați clienți,

Vă informăm că toate comenzile trimise în intervalul 28.07.2021 – 15.08.2021 vor fi procesate și livrate începând cu data de 17.08.2021.

Mulțumim pentru înțelegere!

Bilomag FORTE CIRCULATIE 90 cps. + 30 cps. CADOU

Timp de livrare 4-5 zile
49.00LEI

MAINI SI PICIOARE RECI 

Un preparat complex ce con?ine extracte de Ginkgo biloba si Ginseng siberian, magneziu si fier.

Extractul de Ginkgo biloba sustine circulatia cerebrala si functionarea intregului sistem circulator, ajuta la oxigenarea normala a tesuturilor, protejeaza celulele nervoase de stresul oxidativ. 

Extractul de Ginseng siberian confera rezistenta organismului la starile de stres, asigura functionarea normala a mecanismelor de autoaparare a organismului si sustine sistemul circulator.

Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului în corp. 

Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, ca si la metabolismul energetic normal. 

Mod de utilizare: Oral, 1 capsula pe zi, dupa masa.

Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate si persoanelor cu tulburari ale coagularii sangelui. A se întrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inaintea oricarei interventii chirurgicale. Contraindicat persoanelor hipertensive. Poate interactiona, la administrare concomitenta, cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, insulina, anticonvulsivante, inhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare nesteroidiene. Nu contine substante cu potential alergenic.

Distribuie

Alte produse din colecție

Coș

Coșul tău este gol.

Adaugă un prim produs în coș