Stimați clienți,

Vă informăm că toate comenzile trimise în intervalul 28.07.2021 – 15.08.2021 vor fi procesate și livrate începând cu data de 17.08.2021.

Mulțumim pentru înțelegere!

Feminost 56 comprimate

Timp de livrare 4-5 zile
45.00LEI
Beneficii:
  • Reducerile pierderile urinare involuntare
  • Scade frecventa mictiunilor diurne si nocturne
Ingredientele active hidrosolubile din Extractul de Seminte de Dovleac, combinate cu izoflavonele din Extractul de Seminte de Soia, au rolul de a reduce pierderile involuntare de urina, urinarea diurna si nocturna si au efect benefic la persoanele cu vezica hiperactiva, prin imbunatatirea structurala a vezicii urinare si a functionarii muschilor sfincterieni.

Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de Merisoare, contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.

Extractul de Urzica este diuretic si detoxifiant, ajutand la pastrarea unei stari generale bune.

Vitamina D3 contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si participa la procesul de diviziune celulara, iar vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulara.

Mod de utilizare: Oral, 2 comprimate pe zi, dupa masa. Produsul trebuie consumat timp de 6 – 8 saptamani. Poate interactiona, la administrare concomitenta, cu anticoagulantele orale.

Distribuie

Alte produse din colecție

Coș

Coșul tău este gol.

Adaugă un prim produs în coș