PROFLEXON 180 comprimate

Timp de livrare 4-5 zile
74.99LEI

LIVRARE GRATUITA

1 singura cutie > 3 luni de utilizare

Complex de vitamine si substante nutritive care sustin functionarea normala a articulatiilor, sporesc confortul in timpul miscarilor cotidiene sau de efort.

Ingrediente: sulfat de glucozamina 500 mg, Sulfat de condroitina 200 mg, MSM 100 mg, extract uscat de Boswellia serrata    12,81 mg (acid boswelic 8,3 mg), colagen tip II 5 mg, mangan 0,33 mg.

Glucozamina este un constituent natural al matricei cartilaginoase care intra in componenta tesuturilor organismului uman, indeosebi a cartilajului articular, cu rol important pentru mobilitatea incheieturilor, precum si in sinteza tesuturilor conjunctive.

Condroitina – de asemenea un constituent esential al osului si al cartilajului articular, atrage apa in cartilaje, oferind nutrienti si lubrifiere ce contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor.

Boswellia - planta indiana folosita in medicina ayurvedica de secole, cunoscuta pentru proprietatile antiinflamatorii, ajuta la mentinerea articulatiilor relaxate si confortabile.

MSM - este un compus organic de sulf. Sulful este necesar pentru a forma celule noi in fiecare zi.

Colagen tip II - asigura rezistenta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase si alte parti ale corpului.

Mangan - contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la formarea normala a tesuturilor conjuctive.

Utilizare: 3 comprimate pe zi. Produsul este destinat adultilor si trebuie utilizat timp de mai multe saptamani.

Recomandare: PROFLEXON 180 comprimate este indicat persoanelor care fac efort fizic ce solicita articulatiile, celor care practica sporturi ce implica socuri la nivelul articulatiilor, persoanelor in varsta si celor supraponderale.

Distribuie

Alte produse din colecție

Coș

Coșul tău este gol.

Adaugă un prim produs în coș