Stimați clienți,

Vă informăm că toate comenzile trimise în intervalul 28.07.2021 – 15.08.2021 vor fi procesate și livrate începând cu data de 17.08.2021.

Mulțumim pentru înțelegere!

Raniseptol spray antibacterian 125 ml

Timp de livrare 4-5 zile
34.51LEI
LIVRARE GRATUITA

Beneficii:
  • Actiune antibacteriana
  • Rol dezinfectant
  • Sustine regenerarea epidermei si a mucoaselor
  • Previne infectarea leziunilor cutanate si a ranilor
  • Previne aparitia cicatricelor
  • Calmeaza iritatia pielii
Nanoparticulele de argint sunt recunoscute pentru proprietatile antibacteriene si antiseptice. Aplicate pe suprafata pielii, acestea protejeaza impotriva infectiilor bacteriene. 

Raniseptol spray contine nanoparticule de argint de dimensiuni mici (2-5 nanometrii) care au capacitatea de a de a se atasa de suprafata membranei celulare si de a perturba functiile sistemului respirator ale microorganismelor (virusuri, bacterii sau ciuperci), sufocandu-le.
Mai mult, ingredientele din compozitia Raniseptol spray creeaza pe suprafata pielii un strat protector cu rol antibacterian, ce protejeaza impotriva actiunii factorilor externi, hidrateaza si reduce deshidratarea excesiva.

Ingrediente: apa, glicerina, nanoparticule de argint, acid hialuronic, acid citric.

Mod de utilizare: Adulti si copii peste 7 aniInainte de aplicare, curatati si uscati zona afectata, agitati flaconul si pulverizati tinand flaconul drept de la o distanta de aproximativ 10 cm direct pe zona afectata sau tamponati cu o compresa/discheta de bumbac pe care ati aplicat anterior produsul. Utilizati de 2-3 ori pe zi cate 2-4 pulverizari sau in functie de necesitati.

Distribuie

Alte produse din colecție

Coș

Coșul tău este gol.

Adaugă un prim produs în coș