Stimați clienți,

Vă informăm că toate comenzile trimise în intervalul 28.07.2021 – 15.08.2021 vor fi procesate și livrate începând cu data de 17.08.2021.

Mulțumim pentru înțelegere!

Zdrovital TONIC 500 ml

Timp de livrare 4-5 zile
30.00LEI

DIN INIMA PENTRU INIMA

Cand ne gandim la cei apropiati noua, ne dorim sa le oferim tot ce este mai bun si sa-i ajutam sa ramana cat mai mult timp in putere si plini de viata.

 

Beneficii: Zdrovital Tonic este un supliment alimentar care ofera un plus de energie si vitalitate in special persoanelor care au depasit varsta a doua si care se simt slabite, lipsite de energie.

 

Ingrediente: compozitie complexa si echilibrata, cu ingrediente special selectate pentru a asigura vitalitatea si energia intregului organism. Extrasul de ginseng, denumit si „radacina vietii”, ajuta sistemul imunitar, contribuie la optimizarea activitatii cerebrale si a capacitatilor fizice si are un efect pozitiv asupra sistemului circulator. Biotina si niacina contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, iar fierul, acidul folic si vitamina B12 ajuta la reducerea senzatiei de oboseala si epuizare. In plus, acidul pantotenic, sau vitamina B5, participa la sinteza normala si metabolizarea vitaminei D3, a hormonilor steroizi si a unor neurotransmitatori.

 

Utilizare: 1 lingura de tonic pe zi

 

Recomandat: persoanelor care se confrunta cu stari de oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si a performantelor fizice si mental, si persoanelor angrenate in activitati ce presupun efort intens si prelungit.

Distribuie

Alte produse din colecție

Coș

Coșul tău este gol.

Adaugă un prim produs în coș